Wednesday, April 22, 2009

O generatie de degenerati!


Ne-am transformat in cartofi de canapea cum spune vorba americana.Privim la filme de prost-gust care ne lasa pe limba amareala de idiotenie si ne intrebam cum de putea avea cineva atata imaginatie pentru a inventa THE SIMPSONS.

Cel care a inventat acest film ,al carui nume nu il cunosc si nici nu ma intereseaza,nu a avut nevoie de nici un pic de imaginatie.A trebuit numai sa priveasca in jur si sa deseneze.ne-am transformat intr-o generatie de degenerati carora le bate foamea la usa si ei mai satu sa se si gandeasca daca sa o primeasca in casa sau nu.Oameni care asteapta acasa seful unei firme renumite care sa le ofere un post la birou,bine platit si cu program de lucru la alegere!
Lichele care nu fac altceva decat sa se inmulteasca iepureste si sa ceara bani de la stat in loc sa munceasca si sa traiasca in randul oamenilor civilizati! Filosofi care fura idei unii de la altii si se injura in public numai pentru a fii telivizati! Ciobani de genul Becali care incearca de fiecare data sa improaste pe cineva cu noroi numai pentru a ajunge a doua zi pe prima pagina a ziarelor de scandal ( de parca ar stii sa mai si citeasca)!
Va spun eu ca mass-media zilelor noastre lucreaza numai pentru astfel de oameni care nu stiu sa faca diferenta intre cal si magar!Rusinica!Rusinica!

No comments: