Saturday, June 20, 2009

Fericire...

Astazi ascultam pe internet o piesa care ma atinge la suflet de fiecare data pana la limita lacrimilor.Din pacate este in germana si daca as posta-o nu cred ca a-ti intelege mare lucru.In sfarsit...Ascultand mi-a venit ideea de a va traduce macar refrenul pentru ca piesa e foarte lunga.Asa ca va dau intai cateva informatii despre cantec si autor.Deci...Autorul se numeste Herbert Grönemeyer (cantautor) si titlul mai sus numitei creatii este...Glück (cuvant care in germana are doua intelesuri...adica depinde de context.In unele cazuri inseamna noroc, dar in acest cantec inseamna fericire.)Si acum va scriu textul in germana si apoi in romana.

''Was immer du denkst,wohin ich führe,wohin es führt,vieleicht noch in daß Licht.Du bist ein geschenk seit ich dich kenne,seit ich dich kenne trage ich glück in blick!

Egal ce gandesti, unde merg,unde suntem condusi,poate chiar in Lumina, tu esti un cadou si de cand te cunosc port fericirea in priviri!

P.S. Acum va intrebati sigur de ce am postat o asemenea prostie.Va spun si de ce.Ca sa va ganditi ca persoana de langa voi este un cadou primit fara a merita ceva sau fara a fi nevoiti sa dati ceva in schimb.Spune persoanei de langa tine ca o iubesti si atuci vei merita acest cadou.Niciodata nu se stie ce se poate intampla, de aceea cu fiecare oportunitate trebuie sa ii amintesti ca o iubesti. Hmmm...V-am dat acum de gandit?

No comments: