Saturday, January 2, 2010

Anul trecut...

Cred ca anul trecut a fost cel mai urat din viata mea! Nu ma intrebati de ce.Am avut multe zile bune dar am avut foarte multe, chiar prea multe zile rele.
Ianuarie 2009- Am intret plangand in noul an, singura acasa.Am facut pneumonie pentru ca ma duceam in fiecare zi la serviciu cu bicicleta.La jumatatea lunii mi-am dat demisia pentru ca nu mi-am primit banii si pentru ca seful meu a inceput sa imi faca avansuri.
Februarie 2009- Am incercat zadarnic sa gasesc alt serviciu.Si prietenul meu a intrat si el in somaj.Doua saptamani nu am avut bani pentru a cumpara lemne si locuinta nioastra s-a umplut de igrasie (am scris corect?)
Martie 2009- la inceputul lunii mi s-a furat una din biciclete (din fata blocului).Fratele prietenului meu a deschis un Birou de pariuri sportive si am inceput sa lucrez pentru el dar pe 5 martie am facut febra 41 si a trebuit sa iau concediu medical si sa intru in spital.In acest timp am devenit matusa.Cristina, sotia varului meu a adus-o pe lume pe Maria- o fetita superba si vioaie.
Am iesit din spital inca bolnava pentru ca am avut ceva probleme cu asigurarea si doua saptamani m-am dus zi de zi la munca tremurand si apoi transpirand din cauza febrei( am avut plamanii inflamati si o infectie a cailor urinare).
Aprilie 2009- O luna frumoasa.Un serviciu bun si relativ usor.O prima de lucru, am primit si ceva bani de la fostul meu sef.Am reusit sa reparam masina si sa platim chiria si curentul.
Mai 2009- A inceput binisor in schimb s-a sfarsit cat se poate de prost.Fratele prietenului meu m-a trimis sa muncesc in alta filiala a firmei si pe urma nu a vrut sa ma plateasca.Am demisionat si am asteptat doua saptamani bune sa imi primesc banii.
Iunie 2009- fara servici, fara bani si cu moralul la pamant mi-am petrecut ziua de nastere cu nervi si intristare.La sfarsitul lunii am gasit un nou loc de munca dar s-a dovedit a fi o alegere foarte proasta.
Iulie 2009- Am petrecut luna mai mult acasa si la strand.Sa spunem ca a fost o luna linistita in schimb am inceput sa am probleme cu prietenul care nu vroia sa isi gaseasca de munca.La sfarsitul lunii am reusit sa il fac sa inteleaga ca asa nu merge mai departe.Si-a gasit in sfarsit un serviciu.
August 2009-Soare, distractie si plimbari prin oras si iara probleme pentru ca nu reuseama sa gasesc un serviciu stabil din cauza crizei financiare.In fiecare saptamana poate chiar si 3 probe de lucru fara rezultat.Prietenul meu a inceput sa faca scandaluri dupa scandaluri ca nu muncesc si plecam de acasa inainte sa vina el de la servici ca sa nu ne certam iarasi.
Septembrie 2009-Am gasit in sfarsit serviciu intr-un birou de pariuri si am inceput sa muncesc cu speranta de mai bine.Problema a aparut in momentul in care prietenul meu a inceput sa parieze la nesfarsit, mai intai banii sai si pe urma pe ai mei si a inceput sa fie oaspete zilnic al cazinoului.I-am spus ca la mine la servici nu mai are ce cauta.
Octombrie 2009- Din salariu nu am incasat nici un leu pentru ca a trebuit sa platesc datoriile pe care mi l-e facuse el peste tot.Am muncit in continuare fara chef de nimic.La sfarsitul lunii am demisionat si m-am hotarat sa plec in Viena.Cu o zi inainte de ziua stabilita pentru plecare am sasit un job in Gmunden, la 50 de km de orasul in care locuiam.Cu prietenul tot mai multe probleme.Nu am reusit sa pun nici un cent de o parte pentru ca el arunca banii pe cealalta parte.La sfarsitul lunii a ramas somer.
Noiembrie 2009-Munca, munca si iar munca.Am inceput sa imi ascund banii sau sa ii las la serviciu.La sfarsitul lunii am inchiriat o garsoniera si am inceput sa imi iau pe rand lucrurile din vechiul apartament.
Decembrie 2009- Am petrecut toata luna mai mult la serviciu si singura in noua mea locuinta.Prietenul a inceput sa isi ceara scuze pentru comportatrea lui din ultima jumatate de an.Ma intreb acum daca sa il iert sau nu.

Cam asa am petrecut eu anul trecut...

7 comments:

boss said...

:( inima ce-ti spune?

kati said...

Inima mea nu mai spune nimic.Mi-am luat bagajele saptamana trecuta si am pornit pe un drum nou...eu si cu mine...Doare dar fiecare rana se va vindeca o data si o data...

Anonymous said...

I want not approve on it. I assume polite post. Expressly the title-deed attracted me to read the unscathed story.

Anonymous said...

Genial brief and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

Anonymous said...

Well I acquiesce in but I about the collection should prepare more info then it has.

kati said...

I am sorry my friend but I don`tunderstan what are you saying!No word!What do you mean?

kati said...

And by the way...who are you?