Tuesday, October 30, 2012

Populatia Cretinoida de pe Taramul Metrorex


Metroul, locul unde toata lumea imbranceste pe toata lumea, locul unde iti poti pune piedica si singur daca te chinui putin, locul unde iti poti primi un genunchi in gura de la tipe isterice (pe bune, am vazut asta live, ieri seara...va dau detalii mai jos), unde poti fi imbrancit din sau in tren, unde iti poti primi un pumn pe negandite, unde iti sunt dislocatii umerii daca nu faci loc semenilor nostrii mai furiosi de fel...
Metrorex ar trebui sa aiba un slogan promotional de genul: "METROREX - Welcome to the Jungle! This is the land haunted by assholes!" sau adaptat pe romaneste: "METROREX - Bine ati venit in jungla! Acesta este taramul bantuit de Cretini! "
Si nu exagerez cu nimic! Jos, pe peroanele si in pasajele Metrorexului nu exista nici urma de civilizatie, bun simt sau respect.
Spuneam mai sus de primit genunchi.
Ei bine, aseara, cand ma intorceam de la serviciu, am vazut niste scene bune de filmele de comedie (din alea cu rasete inregistrate pe fundal).
O tipa intre 30 si 35 de ani destul de bine imbracata si aparent (doar) cu toate rafturile de la sifonier la locul lor, tragand de un troller sau ceva de genu', a inceput sa loveasca in stanga si in dreapta cu umeri, genunchii, coatele si alte parti utilizabile.
In pasajul dintre Unirii1 si Unirii2 sunt delimitate vizibil doua sensuri de mers. Ei bine tipa mea mergea pe "contrasens" si lovea pe toti cei care venind din directia opusa, nu se dau la o parte din calea ei. Cea mai tare faza a fost cand unui barbat mai marunt i-a carat un genunchi de mai mare frumusetea in plex. WTF!!!
Eu m-am dat cat mai departe de nebuna ca era posibil sa ii vina sa se intoarca si sa ma ia la pumni si genunchi. Era cat se poate de evident ca tipa lovea ii intentionat. Oamenii incercau sa se dea la o parte si ea mergea spre ei si ii lovea.
Da! Asta e lumea in care traim! Lumea underground a Bucurestiului, populata de cretini, de pitzi care citesc horoscopul din ziar in mers, de oameni care zici ca merg dupa mort si barbati in floarea varstei care se bat cu babele pe scaune.

Data viitoare am sa va prezint speciile de cretini din Super si Hipermarketuri.

Servus!

1 comment:

Anonymous said...

good day autopsiaunuisuflet.blogspot.com owner discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://massive-web-traffic.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic at this website http://massive-web-traffic.com